Firma noastra va ofera servicii de proiectare pentru orice tip de constructii: civile, industriale ori agricole. Fie ca este vorba de o casa, o pensiune, un bloc sau o cladire de birouri, un spatiu comercial sau o hala industriala, noi suntem solutia perfecta pentru proiectul tau inca de cand acesta se afla in stadiu de idee.
Echipa noastra de arhitecti si ingineri isi folosesc cunostintele si experienta capatata in decursul anilor pentru a transpune ideile si visele dumneavoastra in realitate. Pornind de la viziunea si preferintele dumneavoastra, echipa noastra va gasi cea mai buna solutie de arhitectura care sa corespunda din punct de vedere calitativ dar si sa se incadreze in bugetul stabilit.

Pe langa proiectare, specialistii nostre va ofera servicii de design interor / exterior pentru orice tip de spatiu: case, birouri, spatii comerciale etc. Dupa o discutie preliminara in care vom afla preferintele dumneavoastra in legatura cu stilul de amenajare, culorile si texturile dorite, dupa realizarea masuratorilor necesare si alegerea mobilierului dorit vom realiza proiectul folosind programe moderne de modelare 3d si imagini realiste care va vor permite o imagine cat mai clara asupra amenajarii spatiului.

Serviciile de proiectare oferite de firma noastra

  • intocmirea documentatiei pentru obtinerea certificatului de urbanism
  • intocmirea documentatiei necesare pentru obtinerea avizelor solicitate prin certigicatul de urbanism
  • realizarea documentatiei tehnice pentru obtinerea autorizatiei de constructie
  • intocmirea proiectului tehnic si a detaliilor de executie
  • consultanta si proiectare pentru amenajari interioare / exterioare
  • expertiza tehnica a constructiei
  • intocmirea antemasuratorilor, a caietelor de sarcini si evaluarea costurilor