Cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, comerciale, industriale si agricole, firma noastra va garanteaza executia lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate. Fie ca este vorba de constructii, amenajari, renovari sau reabilitari, firma Ranadac va sta la dispozitie, oferindu-va cele mai bune solutii in domeniu si un raport calitate-pret foarte avantajos.
In decursul anilor, firma noastra a reusit sa se impuna pe piata constructiilor din Romania prin seriozitate, profesionalism si preturi competitive. Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti puteti beneficia de un pachet de servicii complete, de la proiectare, la consultanta, dirigentie de santier pana la constructia efectiva a lucrarii. Astfel veti economisi timp, bani si veti beneficia de toate avantajele unei echipe bine inchegate.

Datorita experientei capatate in decursul anilor, colaboararea cu firma noastra va va aduce numeroase avantaje indiferent daca este vorba de constructia unei case la cheie, case la rosu, a unui bloc sau spatiu comercial. Noi va putem ajuta atat cu pareri avizate cu privire la imobilul pe care il doriti cat si cu sprijin in obtinerea documentatiei necesare: autorizatia de constructie, autorizatie de mediu, certificatul de urbanism, proiectul, expertiza tehnica etc. Acest lucru este posibil datorita echipei noastre care cuprinde arhitecti, proiectanti, topografi, ingineri constructori. Cu ajutorul nostru nu veti mai pierde timpul pentru obtinerea numeroaselor aprobari necesare, ne putem ocupa de toate acestea pentru dumneavoastra. Un alt avantaj al colaborarii cu firma noastra este garantia extinsa pentru orice tip de lucrare executata. Toate lucrarile executate de firma Ranadac sunt sigure, durabile si respecta toate standarele de calitate deoarece folosim doar materiale de calitate, procedee tehnologice moderne si echipe de muncitori calificati cu multa experienta in domeniu.